Бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов е бил задържан от

...
 Бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов е бил задържан от
Коментари Харесай

Задържаха ексдепутат за спиране на метрото

 

Бившият народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов е бил арестуван от полицията на ул. " Аксаков " в София поради съпричастност при прекъсването на метрото, хулиганска демонстрация и застрашаването на живота на жители, предава Нова телевизия.

По-рано  през днешния ден трима блокираха за няколко минути метрото, натискайки паник бутона на метростанцията на Софийския университет. Те са били снимани от камерите преди да съумеят да изоставен мястото и по-късно или са разпознати. Двама са били на 20-тина години, един – по възрастен. Те заплашиха живота на стотици, които в този миг пътуваха в мотрисите. Шефът на столичния метрополитен Стоян Братоев изясни, че прекъсването е било единствено за минути и по-късно метрото е тръгнало по разписание.

Спасов бе деятел на партията на върлата противничка на държавното управление на Бойко Борисов - Татяна Дончева. Той беше народен представител по време на ръководството на Симеон Сакскобургготски и се изживяваше като честен стожер. Подкрепяше и бившето острие на Българска социалистическа партия Мая Манолова, когато тя се кандидатира за кмет на София.

В момента Минчо Спасов е юрист, само че е измежду постоянните лица на уличните акции на агитките, за които се твърди, че са финансирани от Васил Божков и други обвинени олигарси.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР